Concreta - Cementgebonden gietvloer

Een industriële look voor thuis.

Een keiharde vloer met een stoere uitstraling van beton.

Betonlook zonder beton te storten.

De Concreta is een duurzame vloeroptie die heel veel op een betonvloer lijkt, maar dan zonder beton storten. Deze innovatieve gietvloer bestaat uit cement, water en pigment. De finishing touch is een afwerking met een matte of zijdeglans beschermende coating. Dat maakt hem duurzaam en nog mooier.

De vloer is slechts enkele millimeters dik en toch keihard. Ondanks de bescheiden dikte houdt de vloer de warmte lang vast. De Concreta combineert dus ook nog eens fijn met vloerverwarming. Of het nu gaat om een moderne loft of een eigentijdse woning, met zijn robuuste look voegt deze vloer karakter toe aan bijna elke ruimte. Bijna elke ruimte, want deze vloer is niet geschikt voor de badkamer omdat we niet kunnen garanderen dat hij waterdicht is.

De Concreta is een vloer met een industriële flair maar tegelijk ook een warme en comfortabele ondergrond. Met deze duurzame en veelzijdige vloeroplossing geniet je niet alleen van een stijlvol interieur, maar ook van optimaal comfort, ongeacht de stijl van je huis.

Voordelen Concreta

  • Duurzaam
  • Hygiënisch
  • Makkelijk te reinigen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Verschillende kleuren

Nadelen Concreta

  • Niet geschikt voor badkamers
  • Een harde vloer is scheurgevoelig

Niet alleen maar grijs

Als je nu denkt dat een Concreta alleen maar grijs kan omdat het een vloer is die in de buurt komt van een betonvloer, dan heb je het mis. Niet alle kleuren zijn mogelijk, maar door het toevoegen van pigment zijn er toch echt wel spannende variaties te maken.

Is deze vloer iets voor jou?

Wil jij weten of de Concreta in jouw interieur past en ook geschikt is voor jouw leefomstandigheden? Wij vertellen het je graag onder het genot van een lekkere kop koffie of thee. Kom eens kijken in onze showroom.