Epoxygietvloer

Een dunne krachtpatser.

Mooi, sterk en veilig.

Een duurzame krachtpatser.

Een epoxygietvloer is een echte krachtpatser. Met een gemiddelde dikte van ongeveer twee à drie millimeter is het een dunne vloer maar het materiaal is knoerthard. Dat maakt hem bij uitstek geschikt voor industriële bedrijfsomgevingen. Een ander voordeel is dat een epoxygietvloer op veel ondergronden kan worden aangebracht, of het nu gaat om tegels, beton of zelfs hout. Daardoor zijn er maar zelden extra kosten om de ondergrond geschikt te maken.

Van zichzelf heeft de epoxygietvloer een glanzend uiterlijk, maar mat of zijdeglans aflakken is ook mogelijk. De lak kan ook praktisch verschil maken, door te kiezen voor glad of antislip. Saai hoeft zo’n vloer ook al niet te zijn, want bijvoorbeeld instrooien met vlokken zorgt voor een speelser effect. Kortom: de combinatie van duurzaamheid, kostenefficiëntie en esthetiek maken van de epoxygietvloer een goede investering.

Voordelen Epoxygietvloer

  • Duurzaam
  • Hygiënisch
  • Vloeistofdicht
  • Verschillende kleuren

Simpel of sprankelend?

Qua uitstraling zijn er diverse mogelijkheden. Een betonlook komt vaak voor, maar ook instrooien met flakes is mogelijk waardoor het een sprankeling laat zien.

Is deze vloer iets voor jouw bedrijf?

Een epoxygietvloer combineert een mooi uiterlijk met eigenschappen die voor een werkvloer belangrijk zijn. Ligt er binnenkort zo’n beauty in jouw bedrijf?