Over Dormi.

We creëren ouderwets degelijke moderne designvloeren. 

Dormi vloeren

Onze familie zit in de vloeren, niet zomaar vloeren, maar superstrakke, naadloze giet- en smeervloeren. Die vloeren leggen we niet, die creëren we met een passie en toewijding die doet denken aan het schilderen van een meesterwerk.

 

Familiebedrijf met ervaring

Vader Geert en moeder Helmi startten in 1989 met een gebouwenservice. Zij boden diensten aan zoals gevelreiniging, impregneren en schoonmaak. Na verloop van tijd kwam daar het leggen van vloeren in de landbouwindustrie bij. Steeds meer koeien, varkens en paarden stonden op een troffelvloer van Dormi. Dat werk beviel goed en langzaam maar zeker nam ook de vraag van particulieren om vloeren in huis te leggen toe. En zo veranderde de gebouwenservice in 1997 in Dormi Coatingvloeren, gespecialiseerd in het maken van naadloze, strakke vloeren om op te wonen of te werken. De toekomst van ons Brabantse familiebedrijf ligt in handen van zonen Bram en Thijn. Bram werkt sinds 2018 in het bedrijf en Thijn volgde in 2019. Bram maakte er meteen Dormi Kunststofvloeren van, omdat we veel meer vloeren maken dan alleen coatingvloeren. Bram en Thijn leerden het vak in de praktijk van hun vader en werken met eenzelfde gedrevenheid aan het creëren van vloeren die jarenlang mooi blijven, nu onder de naam Dormi Designvloeren.

Bram van Doremalen

 

Bram overwoog ooit om fysiotherapeut te worden. Hij koos er toch voor om bij zijn vader in het bedrijf te gaan. Waarom? Omdat het leggen van kunststofvloeren een vak is dat niet iedereen zomaar kan. Als het ‘gezicht’ van Dormi Designvloeren regelt Bram de planning, gaat hij naar afspraken en ontvangt klanten, is bezig met de marketing en communicatie en is hij ook bijna dagelijks ‘op de vloer’ te vinden.

“Het is een pittig vak, maar we maken iets moois waar we trots op zijn.”

Bram van Doremalen

Thijn van Doremalen

 

Thijn had in zijn jeugdjaren ook niet direct het idee dat hij in het bedrijf wilde. In de schoolvakanties ging hij met vader Geert mee en leerde zo het vak kennen, waardoor hij van gedachten veranderde. Hij vindt contact met mensen en de verschillende omgevingen waarin hij werkt leuk. Dat komt mooi uit, want Thijn is de man ‘op de vloer’.


“Veel mensen kennen een PU-gietvloer of een grindvloer, maar wij maken nog veel meer mooie vloeren.”

Thijn van Doremalen

Focus op kwaliteit

Het creëren van een goede kunststofvloer was, is en blijft handwerk en we maken het onszelf graag gemakkelijk door daarvoor alleen de beste materialen te gebruiken. En natuurlijk moet een vloer niet alleen goed zijn, maar ook passen bij de mensen die erop wonen of werken. Het begint bij ons dan ook met een goed gesprek met een lekker bakkie koffie (of thee). 

We bespreken de voor- en nadelen van elk type vloer, zodat je de juiste keuze maakt om met tinten en structuren de gewenste sfeer en stijl te bereiken bij je thuis of in je bedrijf. Vakmanschap en functionaliteit komen samen in elke vloer die we leggen.

Onze belofte

Zonder op te willen scheppen, durven wij te zeggen dat niet iedereen zomaar even kan wat wij kunnen. Het leggen van designvloeren is een ambacht dat je alleen in de praktijk kunt leren. We kennen de producten die we gebruiken en veilig en netjes werken staat voorop. Elke ondervloer is anders en we komen vaak voor uitdagingen te staan. Wij gaan die uitdagingen graag aan en we beloven je:

Hoge kwaliteit

Wij maken duurzame vloeren waar je lang plezier van hebt.

Betrouwbaar

Eerlijk advies en problemen zijn er op opgelost te worden.

Ambachtelijk

Wij combineren handwerk samen met moderne technieken.

maatwerk

Vloeren die letterlijk en figuurlijk naadloos aansluiten op je wensen.

Dormi-vloeren zijn beschikbaar in verschillende stijlen, kleuren, materialen en structuren. Speciale wensen? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Samen zorgen we ervoor dat je jarenlang plezier hebt van je vloer.