Exclusive.

De vloer als blikvanger

Ben je op zoek naar een écht bijzondere vloer? Kom dan zeker eens kijken in onze showroom naar een unieke sfeermaker voor commerciële en thuistoepassingen. Dit is een vloer voor mensen met een uitgesproken smaak.

METALLIC EPOXYGIETVLOER

 

De Metallic epoxygietvloer is door het metallicpigment een ware blikvanger. Laten we zeggen dat het een vloer voor de liefhebber van bijzondere dingen is, niet iedereen durft het. Deze vloeren combineren duurzaamheid met artistieke flair en een opvallende visuele structuur en diepte, waardoor elke ruimte tot leven komt. Deze vloeren zijn stijlvol, uiterst slijtvast en gemakkelijk te onderhouden, wat ze geschikt maakt voor zowel drukke commerciële omgevingen als thuisgebruik. Kiezen voor de exclusieve Metallic is een gewaagde en inspirerende manier om een blijvende indruk te maken en een unieke atmosfeer te creëren.

Je hebt de keuze uit een kleur of meerdere kleuren. Daarnaast kan je kiezen voor een glanzende, zijde glanzende of matte afwerking.

Durf jij het aan om te kiezen voor deze exclusieve vloer of wil je toch eerst een voorbeeld zien? Kom eens kijken in onze showroom.