Grindvloeren

Strak zakelijk en toch elegant.

Een stijlvolle vloer die in veel omgevingen tot zijn recht komt.

De praktische vloer die is aan te passen aan de huisstijl.

Als je voor jouw bedrijf een vloer wilt die niet alleen maar praktisch is, dan is een grindvloer een perfecte optie. Met deze vloer combineer je functionaliteit en duurzaamheid met stijl voor een perfecte uitstraling van commerciële en industriële omgevingen.

Er is door het type grind, kleur en korrelgrootte eindeloos te variëren. Kies je voor een natuurlijke uitstraling met aardetinten? Of wordt het toch een moderne look met levendige kleuren?

Past een meer luxueuze en natuurlijke uitstraling beter bij je bedrijf? Dan is marmerstone een optie. Bij deze vloer gebruiken we kiezels van marmer in plaats van grind en dat geeft net weer een verfijndere uitstraling.

Door de afwerking met een matte of glanzende coating wordt de vloer beschermd tegen slijtage en vuil. Zo blijft de designvloer niet alleen mooi, maar is ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Zo’n prachtige designvloer werkt lekker én geeft elke bedrijfsruimte allure.

Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder of kom kijken bij ons in de showroom.

Soorten Grindvloeren

Open of dichte structuur?

Je kunt bij een grindvloer kiezen voor een open of dichte structuur. Bij de open variant worden de gaatjes tussen de steentjes niet dichtgesmeerd waardoor de natuurlijke uitstraling zoveel mogelijk intact blijft. Stof en vuil kunnen zich in die gaatjes ophopen. Voordeel is dat het stof niet blijft ronddwarrelen. Een dichte vloer is makkelijker te onderhouden omdat deze wordt dichtgesmeerd met een acrylaat, dat geeft een glanzende look. Door deze daarna af te lakken kun je voor een matte uitstraling kiezen. 

Handig om te weten: een seallaag moet wel meteen na het leggen van de vloer worden aangebracht. Als je dat later doet is er een kans dat je verkleuring gaat zien waar al vlekken zaten. Grind of marmerstone, open of dicht, mat of glanzend, welke keuze moet je maken en waarom? Wij adviseren je graag over wat in jouw situatie het beste past.

Voordelen Grindvloeren

  • Duurzaam
  • Hygiënisch
  • Dichte variant is makkelijk te reinigen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Verschillende kleuren

Nadelen Grindvloeren

  • Schoonhouden van de open variant van een grindvloer vraagt meer moeite, daarom adviseren wij om de grindvloer dicht te zetten.

Kleur bekennen

Deze vloer kun je helemaal op de huisstijl van je bedrijf afstemmen omdat de steentjes in alle kleuren van de regenboog gekleurd kunnen worden. Als dat geen kleur bekennen is?

Is deze vloer iets voor jouw bedrijf?

Deze stijlvolle uitstraling van een grindvloer past in nagenoeg iedere omgeving. Ook in die van jou? Wij adviseren je graag.