Lavasteen gietvloer

De krasvloer bedrijfsvloer

Stoer en stijlvol en niet kapot te krijgen.

Onverwoestbare chic.

Een lavasteen-gietvloer is een unieke combinatie van duurzaamheid, natuurlijke schoonheid en praktisch gebruik. Of het nu gaat om een bruisende winkelvloer, een veeleisende keuken of een chemische installatie, onze lavasteenvloeren doorstaan elke uitdaging met gemak. Het keiharde materiaal is UV-bestendig en extreem krasvast. De vloeren zijn niet alleen sterk, ze zijn ook prachtig. Met natuurlijke kleurschakeringen en unieke patronen voegen ze een vleugje elegantie toe aan elke ruimte waardoor een ambiance van luxe en verfijning ontstaat.

Natuurlijk, het oog wil ook wat, maar het moet wel praktisch blijven. Met de naadloze afwerking is de vloer superstrak en met een antibacteriële coating en uitstekende warmtegeleiding is dit dé perfecte vloer voor de meest uiteenlopende bedrijfstakken.

Kies voor duurzaamheid, kies voor stijl en gebruiksgemak, kies voor een lavasteenvloer om jouw bedrijf te onderscheiden en te laten opvallen. Wij durven te zeggen dat het een investering is waar je geen spijt van krijgt.

Voordelen Lavasteen gietvloer

  • Krasvast
  • Hygiënisch
  • Makkelijk te reinigen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Verschillende kleuren

Nadelen Lavasteen gietvloer

  • Een lavasteen heeft als enige nadeel dat je er wat meer op ziet dan bijvoorbeeld op troffel of grindvloeren. Wel is deze iets minder besmettelijk dan een polyurethaan gietvloer

Natuurlijke tinten of toch wat kleurrijker

Lavasteen is van zichzelf roodbruin, grijs of zwart. Dat is mooi, maar wij maken lavasteen-gietvloeren in elke kleur. Dus de vloer past altijd bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Is deze vloer iets voor jou?

Wil je zien hoe zo’n vloer eruitziet? Kom kijken bij ons in de showroom, dan krijg je meteen een goede indruk van de mogelijkheden. Een afspraak is zo gemaakt.