Lavasteen gietvloer

Niet kapot te krijgen!

De vloer voor gezinnen of als je van een feestje houdt.

Hard harder hardst.

Ontdek de ultieme kracht van de lavasteen gietvloer. Deze vloer combineert kunsthars met lavasteengruis, dat maakt hem keihard, UV-bestendig en extreem krasvast. Al doe je nog zoveel moeite, het is bijna onmogelijk om deze vloer te beschadigen. Als je dan ook nog kiest voor een antibacteriële coating, is dit dé perfecte vloer voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren. En ja, op een vloer die zo hard is, kun je ook zorgeloos feestjes geven. Je maakt hem zonder veel moeite weer schoon.

Met de naadloze afwerking is de vloer superstrak, een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De natuurlijke tinten brengen rust en sfeer in huis. En denk je nu dat zo’n harde vloer nooit warm wordt? Dan heb je het mis. Lavastenen worden ook gebruikt om op te koken, het is dus een prima warmtegeleider. Dat komt mooi uit, want dat combineert lekker met vloerverwarming.

Kom kijken in onze showroom en ervaar zelf de onverwoestbare kracht van lavasteen.

Voordelen Lavasteen gietvloer

  • Krasvast
  • Hygiënisch
  • Makkelijk te reinigen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Verschillende kleuren

Nadelen Lavasteen gietvloer

  • Een lavasteen heeft als enige nadeel dat je er wat meer op ziet dan bijvoorbeeld op troffel of grindvloeren. Wel is deze iets minder besmettelijk dan een polyurethaan gietvloer

Laat de natuur je vloer kleuren

Lavasteen is van zichzelf roodbruin, grijs of zwart. Maar dat bepaalt niet de kleur van uw vloer. Wij maken lavastenen gietvloeren in elke kleur en uitstraling. U kunt kiezen uit een basis kleurenpalet, met grijs-, bruin- en taupetinten. Zit daar niets voor u tussen? Gelukkig kunnen wij nagenoeg elke kleur maken. Zo sluit uw gietvloer met lavasteen perfect aan bij uw interieur.

Is deze vloer iets voor jou?

Wil je zien hoe zo’n vloer eruitziet? Kom kijken bij ons in de showroom, dan krijg je meteen een goede indruk van de mogelijkheden. Een afspraak is zo gemaakt.