Polyurethaan gietvloer

Superstrak, modern en veelzijdig.

In één kleur, met twee kleuren of met een uniek effect.

Flexibel met lichte bewegingen

PU is een flexibele kunststof waardoor lichte bewegingen in de ondervloer worden opgevangen zodat de kans op scheuren heel klein is. Dat is vooral fijn in nieuwbouw waar huizen en dus ook de vloeren nog wel eens willen werken. Tel daarbij op dat deze vloer geschikt is voor vloerverwarming, prettig aanvoelt en in verschillende afwerkingen en kleuren mogelijk is, dan weet je toch dat het ook in jouw huis een lust voor het oog zal zijn. Welke afwerkingen er dan zijn? De mono, duo, mistral en merbaflow welke hieronder uitvergroot zijn.

Soorten PU gietvloeren

PU_Mono
Mono
Een vloer in één kleur.
PU_Duo
Duo
Een vloer waarvoor twee kleuren worden gebruikt (betonlook).
PU_Mistral
Mistral
De Duo maar dan met een spikkel erin wat zorgt voor een uniek effect.
LR_EV-Dormi-STAAL-Merbaflow (2)
Merbaflow
De duo met een houtvezel erin verwerkt waardoor dit de meest gemêleerde optie is.

Voordelen PU gietvloer

  • Duurzaam
  • Hygiënisch
  • Makkelijk te reinigen
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Verschillende kleuren

Nadelen PU gietvloer

  • Deze vloer is iets krasgevoeliger
  • Op deze strakke vloer zie je vuil sneller

Kies jouw kleur

Of je nu gaat voor opvallend, een natuurtint of een combinatie daarvan, met een PU-vloer kan het. We volgen de kleurentrends op de voet, zodat het kleurenpalet naast uniek ook altijd trendy is. Als je een saaie vloer wilt mag dat, maar dat hoeft dus niet. Ga gerust de uitdaging aan om voor een bijzondere kleur of kleurcombinatie te kiezen. Je mag natuurlijk stalen meenemen, zodat je honderd procent zeker weet dat de kleur in je interieur past. Je kunt dan ook meteen kijken hoe het eruitziet met verschillende lichtinvallen. Zo laat je helemaal niets aan het toeval over.

Is deze vloer iets voor jou?

Wij kunnen uren praten over PU-gietvloeren, dus je kunt ons alles vragen wat je erover wilt weten. Kom gewoon eens praten over en kijken naar wat er allemaal mogelijk is in onze showroom. Neem contact op om een afspraak te maken.