PVC-vloer

Trendy en duurzaam.

Past in elk interieur

Wij verkopen natuurlijk graag gietvloeren of smeervloeren. We snappen ook dat in echt alle kamers een van onze vloeren leggen een kostbaar plaatje is. Ga dan bijvoorbeeld voor de combinatie van een gietvloer en pvc. De gietvloer komt dan in de woonkamer en keuken en voor de bovenverdieping kies je voor een pvc-vloer. Of je kiest ervoor om op de begane grond een gietvloer en een pvc-vloer te combineren. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het netjes op elkaar aansluit.

Pvc is de afkorting van polyvinylchloride. Het is een kunststof die zoveel mogelijkheden biedt dat het echt in ieder interieur past. Er is te variëren met kleuren, vormen en heel realistische looks. Ga je voor de robuuste ‘betontegels’ van pvc of kies je voor de verfijning van ‘hout’ in een visgraatpatroon?

Een pvc-vloer bestaat uit meerdere lagen kunststof en de toplaag is slijtvast. Dat maakt het een perfecte oplossing voor een strakke, gladde vloer in bijvoorbeeld slaapkamers, woonkamers en keukens. Het is een vloer die ook nog eens heel lang meegaat.

We streven naar perfectie in elk detail van jouw designvloer. Kom langs in onze showroom en laat je adviseren door onze vloerspecialisten.

Soorten PVC-vloeren

Voordelen PVC gietvloer

  • Slijtvast
  • Makkelijk schoon te houden
  • Geluiddempend
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Waterbestendig
  • Verschillende kleuren, vormen en designs

Nadelen PVC gietvloer

  • Vuil, zand of steentjes onder de schoenen en schuiven met meubels kunnen krasjes veroorzaken. Leg een schoonloopmat voor de deur en gebruik viltjes van scratchnomore voor de meubels om dit zoveel mogelijk te voorkomen.
  • Bestel hier je viltjes

Voor elke stijl een match

Je vindt bij ons een mooie collectie pvc-vloeren in verschillende kleuren. Rustgevende neutrale tinten voor een tijdloze uitstraling. Warme houtkleuren voor een natuurlijke knusheid of eigentijds met een beton- of steenlook, het kan allemaal.

Is deze vloer iets voor jou?

Wij kunnen uren praten over PVC-vloeren, dus je kunt ons alles vragen wat je erover wilt weten. Kom gewoon eens praten over en kijken naar wat er allemaal mogelijk is in onze showroom. Neem contact op om een afspraak te maken.