Troffelvloer

De topper onder de bedrijfsvloeren.

Deze vloer is geschikt voor diverse branches.

Veelzijdige en krasbestendige vloer

De troffelvloer is een echte topper onder de bedrijfsvloeren die in heel veel branches te vinden is. Met de juiste afwerking is deze vloer bestand tegen zuren en chemicaliën, wat hem bijvoorbeeld ideaal maakt voor industriële toepassingen.

Een ander groot voordeel is dat deze vloer vaak over bestaande vloeren heen gesmeerd kan worden, ook als het niet helemaal vlak is. Dat bespaart tijd en kosten bij het leggen én verstoort de bedrijfsactiviteiten minimaal.

Met een uitgebreid kleurenpalet kun je troffelvloeren volledig afstemmen op de huisstijl van je bedrijf. Of je nu kiest voor een enkele kleur, een sprankeltje door grind toe te voegen of misschien wel voor een elegante terrazzolook, er kan heel veel. Voor een naadloze afwerking kunnen we zelfs de plinten afwerken met troffel. Dat zorgt voor eenheid en hygiëne.

Met een troffelvloer investeer je in een duurzame, functionele oplossing die ook nog eens bijdraagt aan een professionele uitstraling van je bedrijf.

Hieronder zie je voorbeelden van een troffelvloer. Dit zijn maar vier voorbeelden van oneindig veel mogelijkheden.

Soorten Troffelvloeren

Troffelvloer_zondergrind
Zonder grind
Troffelvloer zonder grind eraan toegevoegd
Troffelvloer_met_grind
Met grind
Troffelvloer met grind eraan toegevoegd
Troffelvloer_terazzolook
Terazzolook
Troffelvloer in terazzolook (veel grind)
LR_EV_Dormi-troffelvloer-betonlook
Betonlook
Troffelvloer in betonlook

Voordelen Troffelvloer

  • Krasbestendig & slijtvast
  • Vloeistofdicht
  • Met de juiste afwerking bestand tegen zuren en chemicaliën
  • Zwaar belastbaar
  • Hygiënisch

In kleurige stijl

De troffelvloer is mogelijk in een groot aantal mengkleuren, waardoor die helemaal in de stijl van je bedrijf past. Ook mooi: kies voor verschillende kleuren en maak een decoratieve vlakverdeling.

Is deze vloer iets voor jouw bedrijf?

Wil je weten of dit een geschikte vloer is voor jouw bedrijf? Wij hebben veel ervaring met het leggen van werkvloeren, dus we kunnen je zeker adviseren.